Songs

Friday, 30 December 2011

TAHUN BARU

huh,sekejap je da masuk tahun baru kn makna nya semua kena baru la, hah ckp je pasal tahun baru mesti la ape azam baru korang hah? kongsi" la kawan. azam tahun baru aku nk jd lebih baik dari tahun sebelum nie, selamat tinggal 2011 banyak tinggal kn seribu satu kenangan hee. lepas ni 2012 pulak akan tiba.tahun PMR aku haha mcm mana la nanti kn nk PMR haha #kecoh. lg bpe hari nk sekolah x sabar pulak nk jumpe kawan" rindu kt korang haha. k la sampai di sini sje k SELAMAT TINGGAL 2011

Sunday, 25 December 2011

HARI TERAKHIR & MALAM TERAKHIR

hye kamu semua, huh mcm x percaya la ari ni malam terakhir kami text calling emm, lepas ni da xde la tido sampai lewat malam kadang" saya tido sampai pukol 4pagi huhu sbb saya melayan si dia sedih sama" gelak ketawa sama" saya akan rindu saat" tu awk, bab" saya paling suka waktu awk gelak huh cute sangat" dan sangat, haha *melebih-lebih pulak aku ni hihi.. Awak" jangan lupa saya eh ingat saya taw, *wah mcm da nk g luar negara je haha. Saya akn jaga awk dengan sepenuh hati saya itu janji saya. K la awak jaga diri taw jangan nakal" <3

MAAF

Maaf kepada sesiapa yg sye kecewa kn tu, tak ada niat pon di hati nk kecewa kn awk tu walaupon sedikit tp, saya kalau hadir dalam diri sesorang tu memang untuk kecewa kn hati awk, sakit kn hati awk, saya pon seorang manusia jugak melakukan kesilapan, xpe la benda da berlaku kn nk buat mcm mna, terpulang la kt diri awk nk maaf kn saya ke tak, awk seorang kn kawan yg terbaik bagi saya susah nk dapat mcm awk tp saya da sia" kn, saya harap saya boleh terus berkawan dengan awk. awk SAHABAT saya susah senang bersama kn.

Friday, 23 December 2011

RINDU

huh sekejap je da nk sekolah balik kn emm masuk je tahun depan da form 3 la, dengar je form 3 faham" je la, kena belajar je tahun depan fon pon da kena amik oleh ibu tersayang, law fon da kena amik mcm mana aku nk text si dia tu emm, dia kata dia punya fon pon kena amik jugak huh, x pe biar la saling merindui haha *jiwang gila. harap2 dia jgn la lupa kt aku ni :)

Thursday, 22 December 2011

BELAJAR :)

Salam, aduh setiap hari ibu aku asik marah" aku je haish, perkataan ibu selalu ckp 'wey kau x nk belajar ke hah da besar kau nk jd ape!. Mulai sekarang ni aku da kena start belajar betol-betol sbb tahun depan nk PMR la. huhu ibu aku kata nk aku dpt 8A PMR nanti hihihi :)

Tuesday, 20 December 2011

Hye semua, huh awk semua nk tahu x, hari ni kn saya rasa mcm nak gila huhu,sbb tengah nk belajar edit blog, huhu susah jugak ekh nk edit ni hee hai maklum la pendatang baru kata kn, saya kena banyak belajar lg la kot pasal nk edit nie :)

Sunday, 18 December 2011

hah handsome x, rasa nye x kot hee, budak dalam gamba nie itu la saya huh wajah sebenar tu, kalau boleh saya nk berkawan dngan kamu semua huh tp saya takot saya x layak je hee maklum la sye ni x handsome + x hot pon :D
Heee gamba di atas ni cantik x,
Gamba nie masa sye first time jumpa si dye hihi, masa saya mula2 jumpe dye kn muka dye asik2 pandang bawah je kiki dye kata masa tu dye malu sangat2 hai maklum la baru first time jumpa kate kn, saya pon malu2 jugak, happy sangat dpt jumpe dye hee bila lg la nk jumpe bdk dalam gamba di atas tu, dye tu suka buat saya gelak ketawa :D

PENDATANG BARU

Hye, Nama saya Muhammad zul (Sipemalu)
saya Pendatang baru
dekat blog nie,banyak saya x tahu pasal blog ni, nanti tolong ajar kn saya eh, kawan" saya ckp law ada blog ni kita boleh luah kn perasaan kita kt blog nie :D
Eyra ashrah
Budak dalam gamba di atas ni telah mencuri hati saya tanpa saya sedari :) saya harap selepas dia curi hati saya ni jangan pulak kn semula kepada saya ye.