Songs

Friday, 23 December 2011

RINDU

huh sekejap je da nk sekolah balik kn emm masuk je tahun depan da form 3 la, dengar je form 3 faham" je la, kena belajar je tahun depan fon pon da kena amik oleh ibu tersayang, law fon da kena amik mcm mana aku nk text si dia tu emm, dia kata dia punya fon pon kena amik jugak huh, x pe biar la saling merindui haha *jiwang gila. harap2 dia jgn la lupa kt aku ni :)

No comments:

Post a Comment