Songs

Sunday, 25 December 2011

HARI TERAKHIR & MALAM TERAKHIR

hye kamu semua, huh mcm x percaya la ari ni malam terakhir kami text calling emm, lepas ni da xde la tido sampai lewat malam kadang" saya tido sampai pukol 4pagi huhu sbb saya melayan si dia sedih sama" gelak ketawa sama" saya akan rindu saat" tu awk, bab" saya paling suka waktu awk gelak huh cute sangat" dan sangat, haha *melebih-lebih pulak aku ni hihi.. Awak" jangan lupa saya eh ingat saya taw, *wah mcm da nk g luar negara je haha. Saya akn jaga awk dengan sepenuh hati saya itu janji saya. K la awak jaga diri taw jangan nakal" <3

No comments:

Post a Comment