Songs

Thursday, 26 January 2012

AWAK

Photo ke-2
Salam, da lama x update blog ni la, rindu rasanya hihi kalau saya update blog ni mesti nk cerita pasal awak je, ntah la apa yg bestnya cerita pasal awak saya pon x tahu la tp saya nk cerita pasal awak jugak yup, hee awak x marahkn cerita pasal awak, haha nk cerita sikit la pasal gamba kt atas tu, saya namakn gamba kt atas tu  yela PHOTO ke-2 nk tahu kenapa nama tu diberi sabab itu photo yg kali kedua saya dpt snap heee konon" la awak jd model saya yup :) hee masa kita jumpa hari tu awak nampak comel sangat tahu x, geram di buatnya, hee untung la awak dapat tumbuk saya banyak kali kn haha xpe2 nanti saya tumbuk awak balik, takot x takot x? saya akan ingat kenangan nie sampai bila". k la nanti sambung lg yup ILY capital E

Friday, 13 January 2012

SUNYI

Salam, sunyi rasanye bila da lama x bersembang ngan budak kecik ni, kita kn sekarang masing" busy jekn. xde masa nk sembang" ni hee xpe. aku harap kau sihat di luar sana, hee kadang" aku ada jugak teringat kt kau, aku selalu tengok photo kau taw rindu la kate kn, kau rindu aku x? hee syg kau budak, kau jgn lupakn aku tauw, haish da lama x sakat kau la :)  rindu nk dengar suara geram kau tu comel la, k la nanti aku cerita lg pasal kau yup bye2 ily capital E

Friday, 6 January 2012

BUDAK SEKOLAH

Salam, awk semua mcm mana sekolah? best?, hehe persekolahan yg menyeronokkan bg aku:) kawan" perangai korang x berubah langsung sama je dari form 1 sampai form 3 perangai korang la yg buat aku bersemangat nk pergi ke sekolah, korang memang terbaik la bg aku :D  tp sekarang da x boleh enjoy mcm dulu :( law x dulu boleh lepak" gosip" tido dalam kelas, hehe sekarang da x boleh main" lg mcm dulu nk berjaya kata kan #mcm yeye aku ni la. hah cuba tengok gamba kt atas tu tulah pakaian tiap" hari waktu aku nk g sekolah. da lah lain kali aku cerita lg ye
-TAMAT-