Songs

Saturday, 3 March 2012

Love

cinta saya dekat awak mcm laut x penah putus
#jiwang pulak
Awak
maafkan saya awak sabab hari tu saya marah-marah awak, cakap bukan" dekat awak, saya tercakap kat awak PENIPU maafkan saya awak.Saya tahu sikap panas baran saya tu telah buat awak kecewa,awak saya takan lupa waktu malam yg saya marah awak teruk sangat saya ni wak. awak beri saya peluang ke2 untuk buat awak bahagia boleh?
#NS <3

Thursday, 26 January 2012

AWAK

Photo ke-2
Salam, da lama x update blog ni la, rindu rasanya hihi kalau saya update blog ni mesti nk cerita pasal awak je, ntah la apa yg bestnya cerita pasal awak saya pon x tahu la tp saya nk cerita pasal awak jugak yup, hee awak x marahkn cerita pasal awak, haha nk cerita sikit la pasal gamba kt atas tu, saya namakn gamba kt atas tu  yela PHOTO ke-2 nk tahu kenapa nama tu diberi sabab itu photo yg kali kedua saya dpt snap heee konon" la awak jd model saya yup :) hee masa kita jumpa hari tu awak nampak comel sangat tahu x, geram di buatnya, hee untung la awak dapat tumbuk saya banyak kali kn haha xpe2 nanti saya tumbuk awak balik, takot x takot x? saya akan ingat kenangan nie sampai bila". k la nanti sambung lg yup ILY capital E

Friday, 13 January 2012

SUNYI

Salam, sunyi rasanye bila da lama x bersembang ngan budak kecik ni, kita kn sekarang masing" busy jekn. xde masa nk sembang" ni hee xpe. aku harap kau sihat di luar sana, hee kadang" aku ada jugak teringat kt kau, aku selalu tengok photo kau taw rindu la kate kn, kau rindu aku x? hee syg kau budak, kau jgn lupakn aku tauw, haish da lama x sakat kau la :)  rindu nk dengar suara geram kau tu comel la, k la nanti aku cerita lg pasal kau yup bye2 ily capital E

Friday, 6 January 2012

BUDAK SEKOLAH

Salam, awk semua mcm mana sekolah? best?, hehe persekolahan yg menyeronokkan bg aku:) kawan" perangai korang x berubah langsung sama je dari form 1 sampai form 3 perangai korang la yg buat aku bersemangat nk pergi ke sekolah, korang memang terbaik la bg aku :D  tp sekarang da x boleh enjoy mcm dulu :( law x dulu boleh lepak" gosip" tido dalam kelas, hehe sekarang da x boleh main" lg mcm dulu nk berjaya kata kan #mcm yeye aku ni la. hah cuba tengok gamba kt atas tu tulah pakaian tiap" hari waktu aku nk g sekolah. da lah lain kali aku cerita lg ye
-TAMAT-

Friday, 30 December 2011

TAHUN BARU

huh,sekejap je da masuk tahun baru kn makna nya semua kena baru la, hah ckp je pasal tahun baru mesti la ape azam baru korang hah? kongsi" la kawan. azam tahun baru aku nk jd lebih baik dari tahun sebelum nie, selamat tinggal 2011 banyak tinggal kn seribu satu kenangan hee. lepas ni 2012 pulak akan tiba.tahun PMR aku haha mcm mana la nanti kn nk PMR haha #kecoh. lg bpe hari nk sekolah x sabar pulak nk jumpe kawan" rindu kt korang haha. k la sampai di sini sje k SELAMAT TINGGAL 2011

Sunday, 25 December 2011

HARI TERAKHIR & MALAM TERAKHIR

hye kamu semua, huh mcm x percaya la ari ni malam terakhir kami text calling emm, lepas ni da xde la tido sampai lewat malam kadang" saya tido sampai pukol 4pagi huhu sbb saya melayan si dia sedih sama" gelak ketawa sama" saya akan rindu saat" tu awk, bab" saya paling suka waktu awk gelak huh cute sangat" dan sangat, haha *melebih-lebih pulak aku ni hihi.. Awak" jangan lupa saya eh ingat saya taw, *wah mcm da nk g luar negara je haha. Saya akn jaga awk dengan sepenuh hati saya itu janji saya. K la awak jaga diri taw jangan nakal" <3

MAAF

Maaf kepada sesiapa yg sye kecewa kn tu, tak ada niat pon di hati nk kecewa kn awk tu walaupon sedikit tp, saya kalau hadir dalam diri sesorang tu memang untuk kecewa kn hati awk, sakit kn hati awk, saya pon seorang manusia jugak melakukan kesilapan, xpe la benda da berlaku kn nk buat mcm mna, terpulang la kt diri awk nk maaf kn saya ke tak, awk seorang kn kawan yg terbaik bagi saya susah nk dapat mcm awk tp saya da sia" kn, saya harap saya boleh terus berkawan dengan awk. awk SAHABAT saya susah senang bersama kn.