Songs

Friday, 13 January 2012

SUNYI

Salam, sunyi rasanye bila da lama x bersembang ngan budak kecik ni, kita kn sekarang masing" busy jekn. xde masa nk sembang" ni hee xpe. aku harap kau sihat di luar sana, hee kadang" aku ada jugak teringat kt kau, aku selalu tengok photo kau taw rindu la kate kn, kau rindu aku x? hee syg kau budak, kau jgn lupakn aku tauw, haish da lama x sakat kau la :)  rindu nk dengar suara geram kau tu comel la, k la nanti aku cerita lg pasal kau yup bye2 ily capital E

No comments:

Post a Comment