Songs

Friday, 6 January 2012

BUDAK SEKOLAH

Salam, awk semua mcm mana sekolah? best?, hehe persekolahan yg menyeronokkan bg aku:) kawan" perangai korang x berubah langsung sama je dari form 1 sampai form 3 perangai korang la yg buat aku bersemangat nk pergi ke sekolah, korang memang terbaik la bg aku :D  tp sekarang da x boleh enjoy mcm dulu :( law x dulu boleh lepak" gosip" tido dalam kelas, hehe sekarang da x boleh main" lg mcm dulu nk berjaya kata kan #mcm yeye aku ni la. hah cuba tengok gamba kt atas tu tulah pakaian tiap" hari waktu aku nk g sekolah. da lah lain kali aku cerita lg ye
-TAMAT-

No comments:

Post a Comment